Text Size

deniz-kutluay-01

Kişisel Bilgiler

Kısa Özgeçmiş

Deniz KUTLUAY halen İzmir Üniversitesi Elektronik ve Haberleşme Mühendisliği Bölümü’nde Araştırma Görevlisi olarak çalışmaktadır. Bundan önce 2008 yılında 5 aylık bir süreçte Ege Üniversitesi Beyin Araştırmaları Merkezi’nde elektronik mühendisi olarak çalıştı. Özel ilgi alanları manyetik alanlar, mikrodalga tekniği ve fotoniktir. Aynı zamanda uluslararası hakemli ve SCI indeksli dergilerde 2 adet makalesi yayınlandı.

Deniz KUTLUAY yüksek lisans eğitimini 2012 yılında Ege Üniversitesi’nde, Elektrik ve Elektronik Mühendisliği Bölümü’nde, lisans eğitimini 2007 yılında Pamukkale Üniversitesi Elektrik ve Elektronik Mühendisliği Bölümü’nde tamamladı. Şu an Dokuz Eylül Üniversitesi Elektrik ve Elektronik Mühendisliği Bölümü’nde doktora öğrencisidir.

• Yüksek Lisans, Ege Üniversitesi, 2012
  • Lisans, Pamukkale Üniversitesi, 2007

Araştırma Alanları

• Manyetik Alanlar ve uygulamaları
  • Manyetik sıvılar
  • Optik ve Fotonik
  • Manyetik sıvılarda Faraday Etkisi
  • Mikrodalga Tekniği

Verdiği Dersler

• Sayısal Tasarım Lab.
  • Elektronik Devreler Lab.
  • Devre Teorisi Lab.
  • Devre Analizi Lab.