Text Size

Adnan Tolga Öz, Yrd. Doç. Dr.

Yazdır e-Posta

thumb ADNAN_TOLGA_Z

Kişisel Bilgiler

• Yrd.Doç.Dr. Adnan Tolga ÖZ
  • İzmir Üniversitesi Tıp Fakültesi Göğüs Hastalıkları Anabilim Dalı
  • Gürsel Aksel Bulvarı No:14 Üçkuyular/İzmir 35350
  • Tel:  +0 (232) 2464949
  • Fax:  +0(232) 2240909

Kısa Özgeçmiş

Yrd. Doç. Dr. Adnan Tolga Öz 2012 yılından itibaren İzmir Üniversitesi Tıp Fakültesi Medicalpark Hastanesi Göğüs Hastalıkları Anabilim Dalı’nda öğretim üyeliği görevini sürdürmektedir.

Tıp Fakültesi Eğitimini Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde 2001 yılında tamamlamıştır. 2009 yılında Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Göğüs Hastalıkları ve Tüberküloz AD’da tıpta uzmanlık eğitimini tamamlayarak uzman doktor ünvanını kazanmıştır. 2009-2010 yılları arasında Diyarbakır Silvan Dr. Yusuf Azizoğlu Devlet Hastanesi’nde uzman doktor olarak görev yapmıştır.

Yrd.Doç.Dr. Adnan Tolga Öz’ün 2’si yayınlanma aşamasında SCI ve 2 tane de yayınlanmış SCI-E olmak üzere toplamda 7 araştırma makalesi  ve ulusal-uluslararası bilimsel  kongrelerde sunulmuş 12 adet çalışması bulunmaktadır. Yrd.Doç.Dr. Öz halen Türk Toraks Derneği Akciğer ve Plevra Maligniteleri Çalışma Grubu Üyeliği ve Türkiye Solunum Araştırmaları Derneği Girişimsel Pulmonoloji Çalışma Grubu Üyeliği görevini sürdürmektedir.

Yrd.Doç.Dr. Adnan Tolga Öz Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi’nden 2001 yılında mezun oldu. 2009 yılında Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde Göğüs Hastalıkları Uzmanlığını aldı. Eylül 2012’den beri İzmir Üniversitesi Tıp Fakültesi Göğüs Hastalıkları Anabilim Dalı’nda öğretim üyesidir.

Yardımcı Doçentlik: İzmir Üniversitesi Tıp Fakültesi 2012

Uzmanlık Eğitimi: Ege Üniversitesi Tıp Fak. Göğüs Hastalıkları A.D 2009