20 Nisan 2014

2010 DGS Dikey Geçiş Sınavı Kayıt İşlemleri Hakkında Duyuru PDF Yazdır e-Posta

2010 DGS yerleştirme sonuçlarını öğrenmek için aşağıdaki linke tıklayınız.

DGS sınavı sonucunda İzmir Üniversitesi'ni kazanan öğrencilerimiz için duyuruyu aşağıda bulacaksınız:

T.C.

İZMİR ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ

DGS (DİKEY GEÇİŞ SINAVI) KAYITLARI İLE İLGİLİ DUYURU

(KAYIT TARİHİ: 31 AĞUSTOS - 07 EYLÜL 2010)

1-      Adayların kayıt için bizzat başvurmaları gerekmektedir. Posta ile kayıt yapılmaz.

2-      Kayıt için istenilen belgelerin fotokopisi kabul edilmez.

3-      Belgeler eksik ise kayıt yapılmaz.

4-      Belirtilen tarihler arasında kaydını yaptırmayan aday herhangi bir hak iddia edemez.

KAYIT İÇİN GEREKLİ BELGELER

1. DGS sonuç belgesi
  2. Ön lisans diplomasının aslı (henüz alınmadıysa yeni tarihli mezuniyet belgesi)
  3. Önlisans programında aldığı derslerin içerikleri ve not dökümü.
  4. Nüfus cüzdanının onaylı örneği (Noterden, muhtardan veya Nüfus Müdürlüğünden)

5.    İkametgâh belgesi (Muhtardan ya da Nüfus Müdürlüğünden)

6.   Askerlik çağına gelmiş, 1988 ve daha önceki yıllarda doğmuş erkek adaylar için ilgili askerlik şubesinden alınacak ‘’bir fakülte veya yüksekokula kaydolmasında askerlik yönünden sakınca olmadığı”na dair belge.

7.  12 adet 4,5 cm x 6 cm boyutunda fotoğraf (fotoğraflar son altı ay içinde, önden, başı açık adayı kolaylıkla tanıyacak bi şekilde çekilmiş olmalıdır)

8.  Herhangi bir sağlık kurumu (özel kurumlar dahil) verem savaş dispanserinden, sağlık ocağından yada alınacak sağlık raporu

9.  Kan Grubu belgesi.(Ehliyet fotokopisi de geçerlidir)

10. Öğrenim ücretinin yada  ilk taksidinin ödendiğine dair banka dekontu.

Elektronik ve Haberleşme Müh.(İNG) (Hazırlık zorunlu)

Bilgisayar Mühendisliği (İNG) (Hazırlık zorunlu)

Hazırlık

Yukarıdaki liste tam yıl ücretlerini içermektedir.

• Ücretler Denizbank’ ın Üniversitemiz öğretim ücretleri için özel olarak düzenlemiş olduğu öğrenim kredisinden yararlanılarak 12-18-24 aylık taksitler halinde ödenebilir.
  • Tamamını kayıt anında peşin ödeyenlere  %10 indirim yapılır. (Nakit ücret üzerinden 12 ay vadeli Denizbank öğrenim kredisi kullanılması durumunda toplam öğretim ücreti üzerinden yaklaşık % 3 indirim kazanılmış olur)
  • Denizbank Güzelyalı Şubesi TR35 0013 4000 0032 9643 8000 01 IBAN numaralı hesap öğrenci ücretlerinin yatırılması için açılmıştır.

______________________________________________________________________________

Gürsel Aksel Bulvarı No:14 Üçkuyular – İZMİR Tel: 0232- 246 49 49 Fax: 0232- 224 09 09