27 Ağustos 2014

İZÜ-DOST Sasalı Bisiklet Turu PDF Yazdır e-Posta

Doğa Sporları Topluluğu (İZÜ-DOST) Doğal Yaşam Parkı'na bisiklet turu düzenledi.

image007

Daha önceki haftalarda doğa yürüyüşleri ve kaya tırmanışı etkinliklerine ağırlık veren İzmir Üniversitesi Doğa Sporları Topluluğu (İZÜDOST), 18 Aralık Cumartesi günü Sasalı Doğal Yaşam Parkı’na bir bisiklet turu düzenledi. Bisiklet sporu için son derece uygun bir havada yapılan etkinlik, Üçkuyular Feribot İskelesi’nden başladı. Bostanlı’dan katılan bisikletçiler ile birlikte daha da kalabalıklaşan grup, son derece eğlenceli ve zevkli bir gün geçirdi. Trafiğe kapalı özel bisiklet yolunda yapılan gezi boyunca Kuş Cenneti bölgesindeki pelikan, martı, flamingo, yalıçapkını ve sayısız kuş, bisikletçilerin manzarasına eşlik etti.

İZÜDOST, yoğun geçen yarıyıl sınavları sonrasında mekan değişikliğinin yanı sıra farklı bir fiziksel ve zihinsel etkinliğe ihtiyaç duyan öğrencilere güzel bir etkinlik ile hizmet ederken katılımcılar, yeni arkadaşlıklar edinme fırsatı buldukları İZÜDOST etkinliklerinin takipçisi olacaklarını söylediler.

Doğal Yaşam Parkı’ndaki iki saatlik serbest zamanda bol bol eğlenen katılımcılar için dönüş yolunda feribotta sunulan çay ve pasta ikramı yorgunluğun atılmasına yardımcı oldu. İZÜDOST Akademik Danışmanı Yrd. Doç. Dr. Zafer Parlak ve İZÜDOST Başkanı Muzaffer Adınır topluluğun tüm doğaseverlere ve doğa sporları ile uğraşanlara hitap edecek etkinlikleri sürdüreceğini söyledi.

İZÜDOST’un etkinlikleri İzmir Üniversitesi mensubu olmayan doğa sporu tutkunlarına da açıktır.

image003 image021 image025
image031 image033