18 Eylül 2014

Medicalpark İzmir Hastanesi PDF Yazdır e-Posta

İzmir Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi olarak faaliyet gösterecek Medicalpark İzmir Hastanesi 17 Ekim Pazartesi günü açıldı.

Medical_Park_Izmir_Hastanesi

Medicalpark İzmir Hastanesi hizmete açılıyor

Aynı zamanda İzmir Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi olmayı planlayan Medicalpak İzmir Hastanesi İzmir Üniversitesi yönetiminin katıldığı toplantı ile basına tanıtıldı.

2012-2013 akademik yılında ilk Tıp Fakültesi öğrencilerine eğitim vermeye başlayacak olan İzmir Üniversitesi'nin afilasyon ile işbirliği içinde bulunduğu Medicalpark İzmir Hastanesi düzenlenen toplantı ile basına tanıtıldı.

Hastane Genel Müdürü Veysi Kubba ve Genel Koordinatörü Op. Dr. Zafer Beken'in basını bilgilendirdiği toplantıya İzmir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kayhan Erciyeş, Mütevelli Heyeti Başkanı Necdet Doğanata, Mütevelli Heyeti Üyesi Ali Rıza Doğanata, Sosyal Bilimler Enstitüsü Müdürü Yrd. Doç. Dr. Gülnur Erciyeş ve Meslek Yüksekokulu Müdürü Selim Doğanata da katıldı.

medikalpark2

İzmir Üniversitesi mezunlarını istihdama katacağız

Toplantının açılış konuşmasını yapan Hastane Genel Müdürü Veysi Kubba, aynı zamanda İzmir Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi olacak olmaları nedeni ile Türkiye'nin en seçkin üniversite altyapısına sahip olduklarının vurguladı ve daha geniş bir kesime hitap edeceklerini söyledi.

Kısa süre önce İzmir Üniversitesi Sağlık Yüksekokulu birinci sınıf öğrencilerinin hastaneyi ziyaret ettiklerini dile getiren Kubba, İzmir Üniversitesi mezunlarını kısa sürede Medicalpark İzmir Hastanesi'nde istihdama katmayı hedeflediklerini dile getirdi. Şu an Sosyal Güvenlik Kurumu ve özel sigorta şirketleri ile anlaşma içinde olduklarını ifade eden Kubba, "Yükseköğretim Kurumu'nun afilasyon kararının Resmi Gazete'de yayınlanmasının ardından hastanemiz, üniversite hastanesi olarak hizmet vermeye başlayacaktır" dedi.

Hedef nitelikli sağlık personeli yetiştirmek

İzmir Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi olacak olmanın kendileri için büyük avantaj olduğunu dile getiren Genel Koordinatör Op. Dr. Zafer Beken ise "Her biri akademik kariyere sahip hekimlerimiz ile nitelikli sağlık personeli yetiştirmeyi hedefliyoruz" diye konuştu.

medicalpark3

Medical Park İzmir Hastanesi İzmir'in en büyük özel hastanesi olacak

Toplamda 46.000 metre kare alana kurulu Medical Park İzmir Hastanesi, 10 tanesi engelli yatağı olmak üzere toplam 244 adet hasta yatağına sahip. 29 Dahili-Cerrahi Yoğun Bakım Yatağı, 7 KVC Yoğun Bakım Yatağı, 7 Koroner Yoğun Bakım Yatağı, 35 Kuvöz Neonatal Yoğun Bakım Yatağı ile toplamda 78 Yoğun Bakım Yatağı ile hizmet verecek.

7 adet genel ameliyathane, 2 adet Kardiyovasküler cerrahi ameliyathanesi, 4 adet kadın doğum ve 1 adet göz hastalıkları müdahale salonu mevcut olan Medical Park İzmir Hastanesi'nde, dokuzu yetişkin, beşi çocuk olmak üzere toplamda 14 acil ünite yatak kapasitesi bulunuyor. Tam teşekküllü bir hastanede olması gereken tüm bölümleri bünyesinde barındıran hastane aynı zamanda Ege Bölgesinin en büyük özel hastanesi olacak.

Hastane hakkında daha fazla bilgi için:

Medicalpark İzmir Hastanesi

Yeni Girne Bulvarı 1825 Sok. No:12 Karşıyaka / İzmir