23 Nisan 2014

Türk Dili ile Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi dersleri için okutman ilanı PDF Yazdır e-Posta

Türk Dili dersini vermek üzere ders saat ücretli okutman alınacaktır.

Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi dersini vermek üzere ders saat ücretli okutman alınacaktır.

BAŞVURULAR:

Personel Müdürlüğüne yapılacaktır.

Son başvuru tarihi: 09 Ağustos 2012 Perşembe 17:00

ARANAN KOŞULLAR:

Türk Dili dersini vermek üzere başvuracak aday için:

• Türk Dili ve Edebiyatı veya benzer bir bölümde lisans ve lisansüstü diplomasına sahip olmak
  • Tercihen Üniversite'de Türk Dili dersi vermiş olmak
Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi dersini vermek üzere başvuracak aday için:
  • İnkılap Tarihi veya benzer bir bölümde lisans ve lisansüstü diplomasına sahip olmak
  • Tercihen Üniversite'de İnkılap Tarihi dersi vermiş olmak
BAŞVURUDA İSTENEN BELGELER:
1. Dilekçe (Başvurulan pozisyon ile adayın yazışma adresi, telefon numarası mutlaka belirtilecektir.)
2. Özgeçmiş
3. 2 adet vesikalık fotoğraf
4. Nüfus Cüzdanı fotokopisi
5. Mezuniyet Belgesi sureti (Yabancı Ülkelerden alınan diplomaların Üniversitelerarası Kurulca Denkliğinin onaylanmış olması şarttır.)
6. Lisans, Yüksek Lisans ve varsa Doktora transkript belgesi sureti
7. Erkek adaylar için askerlikle ilgili terhis, tecilli veya muaf olduğunu belirten belge.

Not:

1-Kazanan adayların atama işlemlerinde belgelerinin asıllarını getirmeleri gerekmektedir.

2-Gönderilen başvuru evrakları iade edilmeyecektir.

İLETİŞİM ADRESİ:

İzmir Üniversitesi Rektörlüğü Personel Müdürlüğü Gürsel Aksel Blv.No:14 Üçkuyular-İZMİR

Tel: 0232 2464949/ 120-121

Başvurular şahsen veya posta aracılığı ile yapılmalıdır. Süresi içinde yapılmayan ve eksik belgeli başvurular dikkate alınmayacak olup, posta ile yapılan başvuruların son başvuru tarihine kadar ilgili bölüme ulaşmış olması gerekmektedir. Postadaki gecikmeler dikkate alınmayacaktır.